Säännöt

MC Ylikypsien Kinkkujen säännöt:

1. §

Kerhon tarkoitus on koota yhteen sikahyvää porukkaa mukavan harrastuksen (= moottoripyöräilyn sekä possujuhlat, sikamessut, sikalanäyttelyt yms.) merkeissä.

2. §

Kerhon kevätkokous valitsee puheenjohtajan ja sihteerin sekä kaksi muuta hallituksen jäsentä (joista toinen varapuh.joht.) huutoäänestyksellä. Pesti kestää kaksi vuotta kerrallaan. Vaihtoon menee kullakin toimintakaudella kaksi vastuun kantajaa, ensin varapuheenjohtaja ja sihteeri yhdessä sekä seuraavalla toimintakaudella puheenjohtaja ja hallituksen jäsen yhdessä. Kevätkokous käsittelee jäsenmaksun suuruuden/pienuuden eli tarvitaan myös rahastonhoitaja ja tilintarkastaja.

3. §

Virallisia vuosikokouksia on kaksi, keväällä ja syksyllä. Ajankohta riippuu ajoilmoista ( lämmintä, aurinko paistaa, asfaltti kiiltää).

4. §

Hallituksen tehtävä on hoidella kerhon käytännön juttuja.

5. §

Kerhon täysjäseneksi voi hakea vähintään 45 vuotta täyttänyt moottoripyörän omistava/hallitseva nainen. Ei sukupuolitestejä, oma ilmoitus riittää. Sikahyvällä selityksellä pääsee nuorempikin.

6. §

Kannatusjäseneltä edellytetään jonkin kaksipyöräisen omistusta/hallintaa. Mikäli kyseessä on polkupyörä, siinä tulee olla räpätin (asennus tarvittaessa sihteerin homma).
Kannatusjäsenyydessä ikä/sukupuoli on sivuseikka.

7. §

Jäsenyyttä haetaan jäsenhakemuksella.

8. §

Hakemukset hallitus käsittelee omaan sikamaiseen tapaansa.

9. §

Säännöt on tehty rikottaviksi.